Sprekers

Bob van Luijt_API2019.jpg
Bob van Luijt
Founder
Semi Technologies

Bob is de founder van SeMI Technologies, het software bedrijf is opgezet rondom de open-source knowledge graph Weaviate. Naast SeMI is Bob een frequent spreker over onderwerpen als open source, digitale technology, software business modellen en creativiteit. Hij heeft op 100+ events gesproken in Europa, de VS en Rusland waarvan ongeveer een kwart als Google Developer Expert.

Andres Rutkens
Andres Rutkens
Senior Adviseur Human Factor
CHORUS.community

Andres heeft unieke opleidingen en ervaring genoten op het vlak van social engineering, Hij heeft veelvuldig social engineering acties ontwikkeld, geoperationaliseerd en uitgevoerd, zowel in reallife als (red team-)testomgevingen. Daarnaast heeft hij social engineers begeleid en opgeleid. De afgelopen jaren, als informatiebeveiligingsadviseur bij verschillende bedrijven was zijn rol het testen en adviseren van klanten op het vlak social engineering. De drang om een maatschappelijke bijdrage te leveren is sterk en daarom is Andres actief in de non-profit als mede-oprichter van Stichting CHORUS. CHORUS zet zich in voor weerbaarheid tegen social engineering in de breedste zin des woords. CHORUS ondersteunt academisch onderzoek naar dis-informatie en levert gastdocent(en), social engineering bij de ISM- opleiding aan de Haagse hogeschool. Andres heeft de Social Engineering Attack & Counter course opgezet om influencers in de cybersecurity op te leiden (hij leert ze vissen) zodat zij de olievlek kunnen gaan verspreiden.

Nico Zieck_TFITWS2019.jpg
Nico Zieck
Workspace Architect
Liquit

Nico heeft al veel werkplek implementaties en adviestrajecten uitgevoerd en daar geleerd over de valkuilen van de moderne werkplek. Nico houdt zich graag bezig met het adviseren van klanten om de weg naar een moderne, flexibele werkplek te bewandelen en denkt graag ‘out of the box’.

Dick Geheniau_FITW2019.jpg
Dick R. Geheniau
Managing Director
Matrix42 Benelux BV

Dick is een van de eerste Nederlandse pioniers op het gebied van IT-security.  In 1991 heeft Dick ThunderByte BV opgericht als antivirus vendor. Sindsdien heeft hij nooit meer teruggekeken om vervolgens nog drie bedrijven in het beveiligingsdomein op te richten. Hij was degene die de USB e-Token introduceerde en al snel aan AKS-SafeNet verkocht.  Dick was ook de hoofdarchitect van het franchise succes van Kaspersky in Europa.  De innovatieve en moderne Workspace beheer en security propositie van Matrix42 heeft hem doen besluiten begin 2019 Matrix42 Benelux’ team te versterken als Managing Director.

Meer sprekers worden geladen