Sprekers

Nico Zieck_TFITWS2019.jpg
Nico Zieck
Workspace Architect
Liquit

Nico heeft al veel werkplek implementaties en adviestrajecten uitgevoerd en daar geleerd over de valkuilen van de moderne werkplek. Nico houdt zich graag bezig met het adviseren van klanten om de weg naar een moderne, flexibele werkplek te bewandelen en denkt graag ‘out of the box’.

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur - Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. ICT dient immers de mens! Hij ziet Future IT Workspace als mooie stap voorwaarts om dit voor gebruikers te realiseren.

Met ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT adviseert hij bestuurders binnen de overheid en bedrijfsleven bij het ontwikkelen én realiseren van een toekomstvisie voor hun informatievoorziening. Het is zijn visie dat de informatievoorziening dermate belangrijk is dat het op iedere bestuursagenda
thuishoort. Hij vindt het daarbij essentieel dat het niet bij een high-level
toekomstvisie blijft maar dat deze voldoende concreet is om gezamenlijk te realiseren.

Feddo Biekart_TFITWS2019.jpg
Feddo Biekart
Strategic IT Consultant
Schiphol Group

Als strategic IT consultant is Feddo verantwoordelijk voor de verbetering van de passagiersbeleving en mederwerkerstevredenheid. Vanuit IT inspireert en adviseert hij verschillende business units van Schiphol om samen te komen tot waardevolle resultaten.

Roel van Bueren_TFITWS2019.jpg
Roel van Bueren
Chief Technologist
Liquit

In 2012 startte Roel ROVABU Software en werd daarmee snel een unieke speler op het gebied van Application Deployment met Setup Commander en Bundle Commander. Sinds de overname van ROVABU Software door Liquit in 2018 werkt Roel nu aan wat hij het liefst doet: de verdere ontwikkeling van onze gezamenlijke producten en partnerships met andere technologie partners. 

Met de overname van ROVABU is Liquit in staat haar klanten in de Liquit Workspace een complete Application Setup & Patch oplossing aanbieden. Dit stelt IT-afdelingen in staat volledig geautomatiseerd applicaties te downloaden, configureren, implementeren, installeren en updaten vanuit de Liquit Setup Store. 

Jeffrey de Haan_TFITWS2019.jpg
Jeffrey de Haan
Manager Solutions
Ymor

Na het afronden van zijn studie Grafimedia technologie in 2008, begon Jeffrey zijn carrière bij Capgemini. Al snel groeide hij van Test Consultant naar SAP Solution Architect en richtte zich later op AWS Cloud technologie. Nadat hij zich realiseerde dat IT 'slechts een manier' is om bedrijfsdoelstellingen te faciliteren, koos Jeffrey ervoor om in 2015 over te stappen van technologie naar business consultancy bij Ymor. Bij Ymor hielp Jeffrey al verschillende top-500 bedrijven om IT en businessinzichten te correleren om zich te onderscheiden van de concurrentie. In zijn rol als Manager Solution Sales geeft Jeffrey momenteel leiding aan een internationaal team dat op maat gemaakte IT-monitoringoplossingen creëert voor klanten als Tommy Hilfiger, AholdDelhaize, Eneco, KLM en Simcorp.

Meer sprekers worden geladen