Sprekers

Rogier Egmond_TFITWS2019.jpg
Rogier Egmond
Customer Experience Owner
NN

Rol: Customer Experience Owner

Bedrijf: Yousers.biz

Motto: “IT only starts adding value once you start using it”

Mijn droom: De wereld genezen van Digibetisme

Dick Geheniau_FITW2019.jpg
Dick R. Geheniau
Managing Director
Matrix42 Benelux BV

Dick is een van de eerste Nederlandse pioniers op het gebied van IT-security.  In 1991 heeft Dick ThunderByte BV opgericht als antivirus vendor. Sindsdien heeft hij nooit meer teruggekeken om vervolgens nog drie bedrijven in het beveiligingsdomein op te richten. Hij was degene die de USB e-Token introduceerde en al snel aan AKS-SafeNet verkocht.  Dick was ook de hoofdarchitect van het franchise succes van Kaspersky in Europa.  De innovatieve en moderne Workspace beheer en security propositie van Matrix42 heeft hem doen besluiten begin 2019 Matrix42 Benelux’ team te versterken als Managing Director.

Mark Grasmayer_TFITWS2019.jpg
Mark Grasmayer
Product Evangelist
Workspace 365

Sinds 2015 adviseer ik honderden organisaties over hun digitale werkplek. Door te luisteren naar de wensen van mensen op de vloer, IT- en communicatiemanagers zijn wij met Workspace 365 in staat geweest om in korte tijd duizenden bedrijven aan te sluiten op onze adaptive workspace. Vandaag deel ik hun verhalen.

Stefan Helmerich_TFITWS2019.jpg
Stefan Helmerich
Presales Manager
VIPCON

Stefan has more than 25 years of experience in IT Operations, IT Service Management and Digital Employee Experience with more than 10 years working for BMC Software. In addition to his work as Solution Architect, he was also responsible for large projects in the enterprise environment.

Wilco Jansen_TFITWS2019.jpg
Wilco Jansen
CIO End User Products
NN

Rol: Manager Workplace Services

Bedrijf: NN Group

Motto: “We do things because they are hard”

Mijn droom: Deliver the best workplace experience

Meer sprekers worden geladen