Sprekers

Joost van Lier
Joost van Lier
Senior Consultant
Verdonck Klooster & Associates

Joost werkt graag aan oplossingen in de ICT die het leven van de mens echt makkelijker en aangenamer maakt. ICT dient immers de mens! Joost werkt hierbij vanuit zijn ervaring en overtuiging dat je nieuwe technologie eerst moet ervaren alvorens erover te oordelen.

De afgelopen jaren heeft Joost als consultant, projectmanager en architect diverse projecten begeleid rondom de implementatie van nieuwe werkplek technologie. Niet alleen voor de kenniswerkers die al flink ervaren zijn met moderne vormen van kantoorautomatisering, maar ook voor die medewerkers die minder ‘ICT vaardig’ zijn. Een werkplek zal altijd een technisch middel zijn voor een organisatie om processen te faciliteren en informatie vast te leggen. Het belangrijkste hierbij is dat de werkplek door de gebruiker gebruikt moet worden. Door de gebruiker voorop te stellen wordt de werkplek dienend en faciliterend. Dit zorgt uiteraard voor tevreden mensen. En welke ICT-manager stuurt er nu niet op klanttevredenheid? 

Bob van Luijt_API2019.jpg
Bob van Luijt
Founder
Semi Technologies

Bob is de founder van SeMI Technologies, het software bedrijf is opgezet rondom de open-source knowledge graph Weaviate. Naast SeMI is Bob een frequent spreker over onderwerpen als open source, digitale technology, software business modellen en creativiteit. Hij heeft op 100+ events gesproken in Europa, de VS en Rusland waarvan ongeveer een kwart als Google Developer Expert.

Nico Zieck_TFITWS2019.jpg
Nico Zieck
Workspace Architect
Liquit

Nico heeft al veel werkplek implementaties en adviestrajecten uitgevoerd en daar geleerd over de valkuilen van de moderne werkplek. Nico houdt zich graag bezig met het adviseren van klanten om de weg naar een moderne, flexibele werkplek te bewandelen en denkt graag ‘out of the box’.

Dick Geheniau_FITW2019.jpg
Dick R. Geheniau
Managing Director
Matrix42 Benelux BV

Dick is een van de eerste Nederlandse pioniers op het gebied van IT-security.  In 1991 heeft Dick ThunderByte BV opgericht als antivirus vendor. Sindsdien heeft hij nooit meer teruggekeken om vervolgens nog drie bedrijven in het beveiligingsdomein op te richten. Hij was degene die de USB e-Token introduceerde en al snel aan AKS-SafeNet verkocht.  Dick was ook de hoofdarchitect van het franchise succes van Kaspersky in Europa.  De innovatieve en moderne Workspace beheer en security propositie van Matrix42 heeft hem doen besluiten begin 2019 Matrix42 Benelux’ team te versterken als Managing Director.

Meer sprekers worden geladen