Sprekers

Andres Rutkens
Andres Rutkens
Senior Adviseur Human Factor
CHORUS.community

Andres heeft unieke opleidingen en ervaring genoten op het vlak van social engineering, Hij heeft veelvuldig social engineering acties ontwikkeld, geoperationaliseerd en uitgevoerd, zowel in reallife als (red team-)testomgevingen. Daarnaast heeft hij social engineers begeleid en opgeleid. De afgelopen jaren, als informatiebeveiligingsadviseur bij verschillende bedrijven was zijn rol het testen en adviseren van klanten op het vlak social engineering. De drang om een maatschappelijke bijdrage te leveren is sterk en daarom is Andres actief in de non-profit als mede-oprichter van Stichting CHORUS. CHORUS zet zich in voor weerbaarheid tegen social engineering in de breedste zin des woords. CHORUS ondersteunt academisch onderzoek naar dis-informatie en levert gastdocent(en), social engineering bij de ISM- opleiding aan de Haagse hogeschool. Andres heeft de Social Engineering Attack & Counter course opgezet om influencers in de cybersecurity op te leiden (hij leert ze vissen) zodat zij de olievlek kunnen gaan verspreiden.

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur - Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. ICT dient immers de mens! Hij ziet Future IT Workspace als mooie stap voorwaarts om dit voor gebruikers te realiseren.

Met ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT adviseert hij bestuurders binnen de overheid en bedrijfsleven bij het ontwikkelen én realiseren van een toekomstvisie voor hun informatievoorziening. Het is zijn visie dat de informatievoorziening dermate belangrijk is dat het op iedere bestuursagenda
thuishoort. Hij vindt het daarbij essentieel dat het niet bij een high-level
toekomstvisie blijft maar dat deze voldoende concreet is om gezamenlijk te realiseren.

Rolf van Anholt_TFITWS2019.jpg
Rolf van Anholt
Manager Products & Services
Ymor E-services

Rolf translates innovation and strategy into standard products, is product owner of Ymonitor and co-creates the services that align Sales and Delivery. He believes user experience should always come first and IT that does not run well should be a thing of the past. Rolf’s 10+ years in Operational Services and Application Performance Management. This made him an expert on IT management and the business of IT within a great diversity of markets and technologies.

Feddo Biekart_TFITWS2019.jpg
Feddo Biekart
Strategic IT Consultant
Schiphol Group

Als strategic IT consultant is Feddo verantwoordelijk voor de verbetering van de passagiersbeleving en mederwerkerstevredenheid. Vanuit IT inspireert en adviseert hij verschillende business units van Schiphol om samen te komen tot waardevolle resultaten.

Perparim Bislimi_TFITW2019.jpg
Perparim Bislimi
Solutions Architect
Liquidware

Perparim Bislimi heeft ruime ervarin in IT Service Delivery. In 2012 heeft Perparim vanuit een project delivery rol de move gemaakt naar RES-software waar hij de afgelopen 7 jaar een key rol heeft gehad binnen het Workspace Manager product team bij RES. Met de gedane ervaring heeft Perparim na de overname van RES door Ivanti de move gemaakt naar Liquidware en is werkzaam als product Specialist op vlak van UEM-oplossingen.

Meer sprekers worden geladen