Sprekers

Feddo Biekart_TFITWS2019.jpg
Feddo Biekart
Strategic IT Consultant
Schiphol Group

Als strategic IT consultant is Feddo verantwoordelijk voor de verbetering van de passagiersbeleving en mederwerkerstevredenheid. Vanuit IT inspireert en adviseert hij verschillende business units van Schiphol om samen te komen tot waardevolle resultaten.

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur - Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. ICT dient immers de mens! Hij ziet Future IT Workspace als mooie stap voorwaarts om dit voor gebruikers te realiseren.

Met ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT adviseert hij bestuurders binnen de overheid en bedrijfsleven bij het ontwikkelen én realiseren van een toekomstvisie voor hun informatievoorziening. Het is zijn visie dat de informatievoorziening dermate belangrijk is dat het op iedere bestuursagenda
thuishoort. Hij vindt het daarbij essentieel dat het niet bij een high-level
toekomstvisie blijft maar dat deze voldoende concreet is om gezamenlijk te realiseren.

Perparim Bislimi_TFITW2019.jpg
Perparim Bislimi
Solutions Architect
Liquidware

Perparim Bislimi heeft ruime ervarin in IT Service Delivery. In 2012 heeft Perparim vanuit een project delivery rol de move gemaakt naar RES-software waar hij de afgelopen 7 jaar een key rol heeft gehad binnen het Workspace Manager product team bij RES. Met de gedane ervaring heeft Perparim na de overname van RES door Ivanti de move gemaakt naar Liquidware en is werkzaam als product Specialist op vlak van UEM-oplossingen.

Roel van Bueren_TFITWS2019.jpg
Roel van Bueren
Chief Technologist
Liquit

In 2012 startte Roel ROVABU Software en werd daarmee snel een unieke speler op het gebied van Application Deployment met Setup Commander en Bundle Commander. Sinds de overname van ROVABU Software door Liquit in 2018 werkt Roel nu aan wat hij het liefst doet: de verdere ontwikkeling van onze gezamenlijke producten en partnerships met andere technologie partners. 

Met de overname van ROVABU is Liquit in staat haar klanten in de Liquit Workspace een complete Application Setup & Patch oplossing aanbieden. Dit stelt IT-afdelingen in staat volledig geautomatiseerd applicaties te downloaden, configureren, implementeren, installeren en updaten vanuit de Liquit Setup Store. 

Rogier Egmond_TFITWS2019.jpg
Rogier Egmond
Customer Experience Owner
NN

Volgt zo spoedig mogelijk.

Meer sprekers worden geladen