Sprekers

Joost van Lier
Joost van Lier
Senior Consultant
Verdonck Klooster & Associates

Joost werkt graag aan oplossingen in de ICT die het leven van de mens echt makkelijker en aangenamer maakt. ICT dient immers de mens! Joost werkt hierbij vanuit zijn ervaring en overtuiging dat je nieuwe technologie eerst moet ervaren alvorens erover te oordelen.

De afgelopen jaren heeft Joost als consultant, projectmanager en architect diverse projecten begeleid rondom de implementatie van nieuwe werkplek technologie. Niet alleen voor de kenniswerkers die al flink ervaren zijn met moderne vormen van kantoorautomatisering, maar ook voor die medewerkers die minder ‘ICT vaardig’ zijn. Een werkplek zal altijd een technisch middel zijn voor een organisatie om processen te faciliteren en informatie vast te leggen. Het belangrijkste hierbij is dat de werkplek door de gebruiker gebruikt moet worden. Door de gebruiker voorop te stellen wordt de werkplek dienend en faciliterend. Dit zorgt uiteraard voor tevreden mensen. En welke ICT-manager stuurt er nu niet op klanttevredenheid? 

Marc Gill'ard.jpg
Dagvoorzitter
Marc Gill’ard
Directeur - Verdonck, Klooster & Associates (VKA)

Marc Gill’ard is directeur van het onafhankelijk adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Hij is gedreven om complexe ICT-projecten wél te laten slagen. ICT moet in zijn optiek doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. ICT dient immers de mens! Hij ziet Future IT Workspace als mooie stap voorwaarts om dit voor gebruikers te realiseren.

Met ruim 20 jaar ervaring als adviseur op het raakvlak van business en IT adviseert hij bestuurders binnen de overheid en bedrijfsleven bij het ontwikkelen én realiseren van een toekomstvisie voor hun informatievoorziening. Het is zijn visie dat de informatievoorziening dermate belangrijk is dat het op iedere bestuursagenda
thuishoort. Hij vindt het daarbij essentieel dat het niet bij een high-level
toekomstvisie blijft maar dat deze voldoende concreet is om gezamenlijk te realiseren.

Feddo Biekart_TFITWS2019.jpg
Feddo Biekart
Strategic IT Consultant
Schiphol Group

Als strategic IT consultant is Feddo verantwoordelijk voor de verbetering van de passagiersbeleving en mederwerkerstevredenheid. Vanuit IT inspireert en adviseert hij verschillende business units van Schiphol om samen te komen tot waardevolle resultaten.

Roel van Bueren_TFITWS2019.jpg
Roel van Bueren
Chief Technologist
Liquit

In 2012 startte Roel ROVABU Software en werd daarmee snel een unieke speler op het gebied van Application Deployment met Setup Commander en Bundle Commander. Sinds de overname van ROVABU Software door Liquit in 2018 werkt Roel nu aan wat hij het liefst doet: de verdere ontwikkeling van onze gezamenlijke producten en partnerships met andere technologie partners. 

Met de overname van ROVABU is Liquit in staat haar klanten in de Liquit Workspace een complete Application Setup & Patch oplossing aanbieden. Dit stelt IT-afdelingen in staat volledig geautomatiseerd applicaties te downloaden, configureren, implementeren, installeren en updaten vanuit de Liquit Setup Store. 

Jeffrey de Haan_TFITWS2019.jpg
Jeffrey de Haan
Manager Solutions
Ymor

Na het afronden van zijn studie Grafimedia technologie in 2008, begon Jeffrey zijn carrière bij Capgemini. Al snel groeide hij van Test Consultant naar SAP Solution Architect en richtte zich later op AWS Cloud technologie. Nadat hij zich realiseerde dat IT 'slechts een manier' is om bedrijfsdoelstellingen te faciliteren, koos Jeffrey ervoor om in 2015 over te stappen van technologie naar business consultancy bij Ymor. Bij Ymor hielp Jeffrey al verschillende top-500 bedrijven om IT en businessinzichten te correleren om zich te onderscheiden van de concurrentie. In zijn rol als Manager Solution Sales geeft Jeffrey momenteel leiding aan een internationaal team dat op maat gemaakte IT-monitoringoplossingen creëert voor klanten als Tommy Hilfiger, AholdDelhaize, Eneco, KLM en Simcorp.

Meer sprekers worden geladen