Sprekers

Dick Geheniau_FITW2019.jpg
Dick R. Geheniau
Managing Director
Matrix42 Benelux BV

Dick is een van de eerste Nederlandse pioniers op het gebied van IT-security.  In 1991 heeft Dick ThunderByte BV opgericht als antivirus vendor. Sindsdien heeft hij nooit meer teruggekeken om vervolgens nog drie bedrijven in het beveiligingsdomein op te richten. Hij was degene die de USB e-Token introduceerde en al snel aan AKS-SafeNet verkocht.  Dick was ook de hoofdarchitect van het franchise succes van Kaspersky in Europa.  De innovatieve en moderne Workspace beheer en security propositie van Matrix42 heeft hem doen besluiten begin 2019 Matrix42 Benelux’ team te versterken als Managing Director.

Jeffrey de Haan_TFITWS2019.jpg
Jeffrey de Haan
Manager Solutions
Ymor

Na het afronden van zijn studie Grafimedia technologie in 2008, begon Jeffrey zijn carrière bij Capgemini. Al snel groeide hij van Test Consultant naar SAP Solution Architect en richtte zich later op AWS Cloud technologie. Nadat hij zich realiseerde dat IT 'slechts een manier' is om bedrijfsdoelstellingen te faciliteren, koos Jeffrey ervoor om in 2015 over te stappen van technologie naar business consultancy bij Ymor. Bij Ymor hielp Jeffrey al verschillende top-500 bedrijven om IT en businessinzichten te correleren om zich te onderscheiden van de concurrentie. In zijn rol als Manager Solution Sales geeft Jeffrey momenteel leiding aan een internationaal team dat op maat gemaakte IT-monitoringoplossingen creëert voor klanten als Tommy Hilfiger, AholdDelhaize, Eneco, KLM en Simcorp.

Wilco Jansen_TFITWS2019.jpg
Wilco Jansen
Manager Workplace Services
NN

Volgt zo spoedig mogelijk.

Patrick Kaak_TFITW2019.jpg
Patrick Kaak
Senior Sales Engineer
Ivanti

Patrick Kaak heeft ruim twaalf jaar diepgaande ervaring als consultant en architect op zijn conto. Zijn expertise reikt zich uit over onder anderen endpoint management, desktop delivery technologieën, identity & access management, automation en security.  

Sinds 2016 werkt Patrick bij Ivanti als Senior Sales Engineer, waar hij zich inzet om de digitale werkplek te integreren met automation en identity, zodat de klanten van Ivanti de ‘Power of Unified IT’ kunnen ervaren, kosten kunnen reduceren en hun veiligheid en compliance kunnen vergroten. 

Joost van Lier
Joost van Lier
Senior Consultant
Verdonck Klooster & Associates

Joost werkt graag aan oplossingen in de ICT die het leven van de mens echt makkelijker en aangenamer maakt. ICT dient immers de mens! Joost werkt hierbij vanuit zijn ervaring en overtuiging dat je nieuwe technologie eerst moet ervaren alvorens erover te oordelen.

De afgelopen jaren heeft Joost als consultant, projectmanager en architect diverse projecten begeleid rondom de implementatie van nieuwe werkplek technologie. Niet alleen voor de kenniswerkers die al flink ervaren zijn met moderne vormen van kantoorautomatisering, maar ook voor die medewerkers die minder ‘ICT vaardig’ zijn. Een werkplek zal altijd een technisch middel zijn voor een organisatie om processen te faciliteren en informatie vast te leggen. Het belangrijkste hierbij is dat de werkplek door de gebruiker gebruikt moet worden. Door de gebruiker voorop te stellen wordt de werkplek dienend en faciliterend. Dit zorgt uiteraard voor tevreden mensen. En welke ICT-manager stuurt er nu niet op klanttevredenheid? 

Meer sprekers worden geladen