Sprekers 2018

400 Rombout Karelse_CI2018.jpg
Rombout Karelse
Senior innovatiemanager
Ministerie van Defensie

Rombout is senior innovatiemanager bij de IT-organisatie van Defensie. Hij werkt 25 jaar bij Defensie aan simulatie, heeft 22 jaar geleden de eerste VR-toepassing voor Defensie mee ontwikkeld en heeft de afgelopen tijd diverse experimenten uitgevoerd met AR en VR.

Ben Wijnstekers
Ben Wijnstekers
Clubicoon Feyenoord
Feyenoord

Ben Wijnstekers is een clubicoon van Feyenoord. Tussen 1976 en 1988 speelde hij maar liefst 419 wedstrijden in het roodwitte shirt, waarvan velen als aanvoerder van het elftal. Wijnstekers maakte onderdeel uit van het succesvolle Feyenoord van 1984, dat het seizoen destijds besloot met het winnen van de dubbel. Als gevolg van zijn indrukwekkende prestaties in De Kuip ontwikkelde de verdediger zich al snel tot international, wat hem het uiteindelijke aantal van 36 interlands in het Nederlands elftal opleverde.

Bijzonder is dat Wijnstekers ver na het besluiten van zijn actieve carrière nog altijd verbonden is aan Feyenoord. Niet alleen is de voormalig aanvoerder gastheer in het stadion op wedstrijddagen, bovendien mag hij zich hoofdtrainer noemen van Feyenoord Soccer Schools. Voor de deelnemende kinderen is het een bijzondere eer om training te krijgen van de succesvolle oud-speler van Feyenoord, die met zijn rijke voetbalervaring de uitgelezen persoon is om hen van alles bij te brengen op het gebied van inzicht en techniek. 

 

Sander Duivenstein
Sander Duivestein
Trendwatcher

Sander Duivestein (1971) is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie.

In Sander’s ogen verandert technologie de wereld in een razendsnel tempo. “Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk”. Het is Sander’s missie om te duiden wat de impact van technologie is op mens, bedrijf en maatschappij. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die! Sander spreekt op nationale en internationale podia. Zijn presentaties zijn op maat gemaakt en houden de mensen op het puntje van de stoel.

400_Sander Berkhouwer_IAM2018.jpg
Sander Berkouwer
Senior Consultant, spreker, blogger en trainer
SCCT

Sander heeft naar eigen zeggen alles wel gedaan met Active Directory en Azure Active Directory. Hij leidt het identityteam bij SCCT. Samen met zijn collega’s ontwerpt en implementeert hij IAM-oplossingen en levert hij rechttoe-rechtaan IAM-services aan organisaties van allerlei groottes zowel in binnen- en buitenland.

 

400 Roland Broersen_PCIT2018.jpg
Roland Broersen
Business Manager Cyber Security
SLTN

Roland is 30 jaar werkzaam in ICT, gestart in de financiële sector, daarna internationale datacenters. Na 9 jaar heeft hij de overstap gemaakt van klanten kant naar producenten kant (IBM, Sequent Computer Systems). Momenteel is Roland 18 jaar werkzaam bij SLTN Inter Access, waarbij hij onder meer verantwoordelijk is geweest voor de unit Forensic Analytics (o.a. projecten bij Europol). De laatste 4 jaar is Roland binnen SLTN verantwoordelijk voor de Cyber Security unit waarin onder meer een SOC operationeel is voor de SLTN Inter Access klanten. Vanuit pragmatische ervaring en een excellent gevoel voor toepasbare security adviseert Roland de SLTN-klanten bij het nemen, opzetten en inrichten van Cyber Securitymaatregelen. Dit betreft zowel alles rondom het menselijke gedrag, technische kantoor en datacenter omgevingen maar ook industriële omgevingen.

Meer sprekers worden geladen