Programmacommissie

Cees-Pieter den Hartog.png
Cees-Pieter den Hartog
Managing Director
Yorizon | IT-Happiness

Cees-Pieter heeft na zijn opleidingen commerciële economie in Rotterdam en Bedrijfswetenschappen aan de universiteit van Nijmegen midden jaren negentig het bureau Integron mede opgericht. Als spinn-off is in in 2010 het zusterbedrijf Yorizon opgericht: specialist in tevredenheidsonderzoek met ICT. Cees-Pieter is sinds die tijd directeur van Yorion: gespecialiseerd op het gebied van interne tevredenheid met ICT.

400 Daniel Bloem_PCIT2018.jpg
Daniël Bloem
Head of Product Management End Users Services
ABN Amro

Daniel houdt zich als Head of Product Management End Users Services binnen de ABN AMRO Bank bezig met het implementeren van People Centric IT.

Daniel werkt ruim 20 jaar bij de ABN AMRO en heeft een brede ervaring met End User computing en infrastructuren. Omdat hij werkt vanuit het gedachtegoed om de IT gebruiker centraal te stellen, is hij een waardevolle aanvulling voor de programmacommissie.

 

400 Marcel Kuppen_PCIT2018.jpg
Marcel Kuppen
ICT Ketenmanager
ProRail

Marcel is bij ProRail verantwoordelijk voor ICT Service Delivery (Telecom, mobiel, IPT en conventionele telefonie) binnen de kantoorlocaties en langs de gehele Nederlandse spoorweginfrastructuur. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor ICT Product Management en Ontwikkeling - met betrekking tot Telecom, Mobililty Management, Unified Communications, IPT en conventionele telefonie. Vanuit deze rol is hij een waardevolle aanvulling voor de programmacommissie van het congres People Centric IT.

 

Meer sprekers worden geladen