Programmacommissie

Feddo Biekart_TFITWS2019.jpg
Feddo Biekart
Strategic IT Consultant
Schiphol Group

Als strategic IT consultant is Feddo verantwoordelijk voor de verbetering van de passagiersbeleving en mederwerkerstevredenheid. Vanuit IT inspireert en adviseert hij verschillende business units van Schiphol om samen te komen tot waardevolle resultaten.

Cees-Pieter den Hartog.png
Cees-Pieter den Hartog
Managing Director
Yorizon | IT-Happiness

Cees-Pieter heeft na zijn opleidingen commerciële economie in Rotterdam en Bedrijfswetenschappen aan de universiteit van Nijmegen midden jaren negentig het bureau Integron mede opgericht. Als spinn-off is in in 2010 het zusterbedrijf Yorizon opgericht: specialist in tevredenheidsonderzoek met ICT. Cees-Pieter is sinds die tijd directeur van Yorion: gespecialiseerd op het gebied van interne tevredenheid met ICT.

400 Marcel Kuppen_PCIT2018.jpg
Marcel Kuppen
Service Delivery Manager - Connectivity
ProRail

Marcel is bij ProRail verantwoordelijk voor ICT Service Delivery (Telecom, mobiel, IPT en conventionele telefonie) binnen de kantoorlocaties en langs de gehele Nederlandse spoorweginfrastructuur. Daarnaast is hij mede verantwoordelijk voor ICT Product Management en Ontwikkeling - met betrekking tot Telecom, Mobililty Management, Unified Communications, IPT en conventionele telefonie. Vanuit deze rol is hij een waardevolle aanvulling voor de programmacommissie van het congres People Centric IT.

 

Meer sprekers worden geladen