Optimaliseer uw IT gebruikerservaring

IT gaat niet meer over systemen, het gaat om mensen. De focus ligt hierbij dus niet op het apparaat of het OS (zoals bij BYOD), maar op de mens. People Centric IT stelt de productiviteit en gebruikservaring van de IT gebruiker centraal. Belangrijke vragen hierbij zijn: “wat is er nodig aan kantoorautomatisering voor een optimale gebruikservaring?” en “hoe houdt IT de controle hierop?” Tijdens dit congres bieden we de deelnemers een overzicht van diverse mogelijkheden om de IT gebruiker centraal te stellen en productief, veilig en naar volle tevredenheid te laten werken, zodat IT (weer) als business enabler kan worden ingezet. 

Het programma van het congres is opgebouwd uit vier thema’s. 

1)          Werkplek Strategie

Als organisatie is het belangrijk om een strategie te hebben over het inrichten van de digitale werkplek. Sessies binnen dit thema geven u handvaten om uw eigen strategie te bepalen en keuzes te maken over de in te zetten technieken. Uitganspunt is daarbij: Hoe richten organisaties de IT omgeving  zo in, zodat IT weer een business enabler wordt? Onderwerpen die binnen dit thema worden behandeld zijn: desktop virtualisatie, organisatiestructuur, kostenbesparingen, flexibiliteit.

2)          Optimale User Experience

Medewerkers willen dat IT hen helpt in plaats van hen frustreert. Met een optimale user experience zorg je er als organisatie voor dat je bedrijf weer vooruit komt en zich kan focussen op de core business van het bedrijf. Sessies binnen dit thema helpen u verder om keuzes te maken op het gebied van: tools om optimaal te kunnen samenwerken en Self Service portalen.

3)          Innovaties

Welke innovatieve technieken zijn er om de IT gebruiker centraal te stellen. Denk aan nieuwe technieken als AI, AR, Robotics en IoT, maar ook geven we u tips om uw werkplekken vanaf nu zo in te richten dat ze toekomstbestendig zijn, flexibel meebewegen met de organisatie en geschikt zijn voor devices die we nog niet eens kennen. 

4)          Security

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken? Omdat we tijdens dit congres de medewerker centraal stellen zal binnen dit thema zeker worden ingegaan op Security Awareness en het voorkomen van bijvoorbeeld Shadow IT.

Doelgroep

The Future IT Workspace is een strategisch event en richt zich primair op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van de digitale werkplek. De primaire doelgroep van het event is de IT manager. Ook de projectmanager, werkplekmanager, IT architect, Security Manager et cetera behoren tot de doelgroep, zolang men maar (mede) verantwoordelijk is voor de strategie van hun organisatie. Deelnemers mogen absoluut geen commerciële functie bij een IT bedrijf hebben.

De beoogde deelnemers hebben functies zoals:

  • IT manager
  • IT architect
  • Applicatiemanager
  • Programmamanager
  • Werkplekmanager
  • Informatiemanager
  • Innovatiemanager

 

Deelname aan onze congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Stagiaires, werving & selectie bureaus, etc hebben niet de mogelijkheid om kosteloos aan dit congres deel te nemen.

Dan mag u dit congres niet missen. Meld u vandaag nog kosteloos aan.

Deelname aan onze congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Stagiaires, werving & selectie bureaus, etc hebben niet de mogelijkheid om kosteloos aan dit congres deel te nemen.

Deelnemers van vorig jaar zeiden....
Herman Olde Heuvelt
— Baker Tilly Berk
Prima event met goede sprekers over actuele onderwerpen die onder een breed publiek leven.......
Sybrand Ariëns
— BrabantWater
Verfrissend en gevarieerd.
Jelle Vonk
— Sanquin
Geweldige dag om met elkaar People Centric IT te bespreken en kennis en kunde te delen en te absorberen om zo in de aankomende periode binnen de eigen organisatie de opgedane kennis te benutten.
Jo van der Linden
— ABN AMRO Bank
Inspirerend congres van digitaliseren van werkprocessen in een energiegevende omgeving.
Luc van Wijk
— Hoogheemraadschap van Rijnland
Leuke bijeenkomst die je ertoe aanzet om eens goed over jouw kijk op ICT na te denken.
Peter van der Voordt
— Antea Group
Leuke inspirerende dag!