Optimaliseer uw IT gebruikerservaring

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld van de eindgebruiker-IT. De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Zo krijgen de digitale assistent en software robots een steeds prominentere plek op de werkvloer. Daarnaast worden de wensen van de millenials, die in 2030 zo’n 75% van de beroepsbevolking vormen, steeds belangrijker. Zij willen werken bij bedrijven die hen flexibiliteit garanderen en waarbij de IT omgeving zich aan hun behoefte aanpast. Dit betekent dat de IT afdeling meer in dienst van de gebruiker moet gaan werken en in dialoog moet gaan over de wensen van de eindgebruiker.

Tijdens het congres The Future IT Workspace zal aan de hand van de thema’s Optimal user experience, Security en Technologische innovaties ingegaan worden op de mogelijkheden om uw organisatie voor te bereiden op de toekomst. De centrale vraag die tijdens het congres beantwoord wordt is dan ook: Wat is er voor nodig om onze digitale werkplekken modern, flexibel en toekomstbestendig te maken?

Hierbij gaat het niet alleen over ICT vraagstukken, maar ook over proces- en cultuurveranderingen die binnen organisaties plaats moeten vinden.

Doelgroep

The Future IT Workspace richt zich primair op een hoogwaardige doelgroep van eindgebruikers (managers, senior specialisten, zware beïnvloeders en/of (mede)beslissers in de DMU) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van de digitale werkplek. De beoogde deelnemers hebben functies zoals:

  • IT manager
  • IT architect
  • Applicatiemanager
  • Programmamanager
  • Werkplekmanager
  • Informatiemanager
  • Innovatiemanager


Bent u werkzaam in een van bovenstaande functies en verantwoordelijk voor de digitale werkplekstrategie van de organisatie? Dan mag u dit congres niet missen!

Meld u vandaag nog kosteloos aan!

 

Deelname aan onze congressen is kosteloos voor senior medewerkers, managers en directieleden die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties. Stagiaires, werving & selectie bureaus, etc hebben niet de mogelijkheid om kosteloos aan dit congres deel te nemen.