People Centric IT 2018

Op 13 november 2018 vond de tweede editie van het Congres People Centric IT plaats in een sfeervol Stadion Feijenoord.

Deelnemers aan het congres waren zeer positief over de inhoud van deze dag. Zo zegt Bruce Soffree van de Gemeente Rotterdam: “Een zeer sterk event, waarbij vele facetten van ICT benaderd worden en tevens innovatieve oplossingen worden belicht voor uitdagingen van deze tijd!”. Claudia van Paaschen, ABN AMRO, vult aan: “Een zeer goed georganiseerd congres met een goed programma, interessante sprekers en voldoende ruimte voor interactie”.

Joey Huisman, Scholt Energy Control, vond het congres “bijzonder inspirerend, een toegevoegde waarde voor IT & Business”.

Uit het Strategie Café blijkt dat 61% van de organisaties niet structureel de gebruikerstevredenheid van de IT gebruikers meet. Dit terwijl door 35% van de aanwezigen tevreden IT gebruikers wordt gezien als meerwaarde van People Centric IT. Tijdens het Strategie Café werden tips uitgewisseld om met People Centric IT aan de slag te gaan. Het is een open deur, maar uit de tips komt vooral naar voren dat je dit moet aanpakken, samen met de IT gebruiker. Tips die werden gegeven: ‘Investeer in de medewerker en breng die in een continue evolutie.’ ‘Meet de gebruikerstevredenheid; blije IT gebruikers leveren de organisatie daadwerkelijk geld op!’ ‘Neem de behoefte van je IT gebruiker serieus.’ en vooral: “Luister, luister, luister…”.

Benieuwd naar sfeerfoto’s van de dag?  Bekijk ze hier