Happy people, better business

Cees-Pieter heeft na zijn opleidingen Commerciële Economie in Rotterdam en Bedrijfswetenschappen aan de Universiteit van Nijmegen midden jaren negentig het bureau Integron mede opgericht. Als spinn-off is in 2010 het zusterbedrijf Yorizon opgericht: specialist in tevredenheidsonderzoek met ICT. Cees-Pieter is één van de drie programmacommissieleden van het congres People Centric IT, dat plaatsvindt op dinsdag 13 november aanstaande.

Eén van de redenen waarom hij als lid is aangesloten, is omdat hij gepassioneerd is over vrijwel alles wat met de digitale werkplek (van de toekomst) te maken heeft. Bij Yorizon brengt men in kaart hoe mensen hun ICT-werkplek ervaren, daarom is het thema People Centric IT dan ook helemaal ‘spot-on’. Vanuit zijn kennis in het werkveld, verwacht hij een bijdrage te kunnen leveren aan het congres.

De rol van de IT-gebruiker binnen de digitale werkplek van de toekomst 

Volgens Cees-Pieter zal de IT-gebruiker in de toekomst plaatsonafhankelijk gaan opereren. Communicatie en samenwerking staan daarbij, naast het delen van kennis, centraal.

Hij vertelt dat vanuit de IT-happiness surveys, die Yorizon uitvoert, blijkt dat de mogelijkheden die professionals hebben in hun organisaties groot zijn. Zo zijn er veel tools en apps beschikbaar die functionaliteiten bieden en ontstaan er steeds meer manieren om samen te werken en kennis te delen. Echter ontbreekt het bij organisaties vaak aan een visie over hoe deze technologie goed kan worden ingezet. De reden hiervan valt grotendeels te wijten aan kennis en training om optimaal gebruikte maken van dagelijkse technologie. “Een best-practice zou zijn, om continue te communiceren en te interacteren met de gebruikers hoe zij technologie nu gebruiken en beter kunnen gebruiken. In a nutshell: het aanbieden van trainingen en opleidingen om kennis en kunde te vergroten!” aldus Cees-Pieter.

Één dag is Peanuts

Waarom moeten deelnemers dinsdag 13 november blokken voor het congres People Centric IT?

“Omdat de potentie die de (nieuwe) digitale werkplekken bieden enorm is! Met ‘peers’ kunnen sparren, inspiratie opdoen over hoe je je als IT professional nog beter kunt inzetten om je organisatie écht People Centric te maken, is van onschatbare waarde! De investering van 1 dag is daarbij ‘peanuts’, vindt Cees-Pieter.

Congres People Centric IT

Meld u aan en mis het niet. Op 13 november vindt het congres People Centric IT plaats in het stadion Feijenoord. Het aantal toegangskaarten is beperkt, dus ben er snel bij! We heten u graag welkom op hét strategische congres over de werkplek van de toekomst.

Let op: onder de aanmeldingen van vóór 19 oktober, worden toegangskaarten voor de wedstrijd Frankrijk-Nederland verloot.