Nieuws

Congresnieuws 09 mei 2017

Praktijkcase Endemol ICT: van disabling naar enabling

Hoe zet je een disabling omgeving om naar een enabling omgeving voor de eigen medewerkers, zodat zij ten alle tijden productief kunnen zijn en bijdragen aan de content die wordt gemaakt bij Endemol? Tijdens deze praktijkcase spreekt Leon Backbier, Manager ICT, over de transformatie binnen Endemol. 

+ Lees meer
Congresnieuws 30 mei 2017

ICT-tevredenheid must-have KPI voor elke organisatie

Tijdens deze keynote van Cees-Pieter, managing director van Yorizon, staat centraal hoe een goede gebruikerservaring impact kan hebben op de organisatie en productiviteit van de eindgebruiker. Volgens Cees-Pieter is het namelijk belangrijk om tijd en energie te besteden aan het in kaart brengen van ervaringen en behoeften van de eindgebruikers.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen