Nieuws

Nieuwsitem 30 juli 2018

De computer wordt slimmer dan wij

We leven aan de vooravond van een nieuwe gouden eeuw. Kunstmatige intelligentie zorgt de komende decennia voor veranderingen die we ons maar moeilijk kunnen voorstellen. ‘We gaan niet alleen met apparaten praten, we gaan ze zelfs verantwoordelijkheid voor ons dagelijks leven geven.’

+ Lees meer
Whitepaper 30 mei 2017

De weg naar happy users in 6 stappen

De moderne werkplek in de cloud: iedereen heeft het erover en ziet het belang ervan in. Maar hoe zorgt u voor optimale productiviteit, mobility, security en bovenal happy users? 

+ Lees meer
Congresnieuws 24 mei 2017

Security en de moderne werkplek: gaat dat samen?

Tijdens het People Centric IT congres bieden we een overzicht van diverse mogelijkheden om de IT gebruiker centraal te stellen en productief, veilig en naar volle tevredenheid te laten werken. Ook binnen de moderne werkplek staat de eindgebruiker centraal. Jasper Evertzen van BlackBerry gaat tijdens zijn sessie hier meer op in. 

+ Lees meer
Congresnieuws 19 april 2017

Document software voor optimale gebruikerservaring

Iedere organisatie is afhankelijk van mensen. Dit is vanzelfsprekend, echter bij de ontwikkeling van IT systemen wordt dit nog wel eens vergeten. Dit is zonde, want als een werknemer optimaal functioneert zal deze productiever en tevredener zijn.

+ Lees meer
Congresnieuws 01 mei 2017

Minder werkplekken dan aantal mensen

Binnen de Rijksoverheid is er voor gekozen om, met het oog op kostenbesparingen, minder werkplekken te hebben dan het aantal werknemers dat een werkplek zou moeten gebruiken. Tijd en plaats onafhankelijk werken wordt hiermee bevorderd.

+ Lees meer
Congresnieuws 02 juni 2017

Self-service bij de gemeente Emmen

IT gaat niet meer over systemen, maar om de productiviteit en gebruikerservaring van de IT gebruiker. Bij de gemeente Emmen hebben ze een self-service systeem ontwikkeld waarbij de medewerker centraal staat. Op 14 juni tijdens het People Centric IT congres verteld Tonko Aeilkema tijdens zijn praktijkcasus hier meer over. 

+ Lees meer
Congresnieuws 03 april 2017

People Centric IT is een mooie stap voorwaarts

ICT moet in volgens Marc Gill'ard doen waarvoor het bedoeld is: het leven makkelijker maken met slimmere, efficiëntere en snellere oplossingen. ICT dient immers de mens! Hij ziet People Centric IT als mooie stap voorwaarts om dit voor gebruikers te realiseren.

+ Lees meer
Congresnieuws 06 juni 2017

User Centric in de Zorg

Binnen de zorg staat de mens in veel facetten centraal, daarom is het ICT proces van informatie uitwisseling en communicatie een belangrijke randvoorwaarden. Jan van Alphen, BTG-voorzitter en boardmember INTUG, licht tijdens zijn keynote toe hoe je strategische invulling geeft aan deze belangrijke randvoorwaarden.

+ Lees meer
Congresnieuws 06 juni 2017

Hoe behoud je oog voor de medewerker

Binnen de Rijksoverheid is er voor gekozen om, met het oog op kostenbesparingen, minder werkplekken te hebben dan het aantal werknemers dat een werkplek zou moeten gebruiken. Tijd en plaats onafhankelijk werken wordt hiermee bevorderd. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen