Nieuws

Partnernieuws 04 november 2019

5 redenen om te kiezen voor Citrix Workspace

Het leveren van een innovatieve klantervaring begint met het bieden van een fijne werknemerservaring. Het succes van uw werknemers hangt af van de tools en flexibele werkstijl die u ze biedt om flexibel en productief te kunnen zijn.

+ Lees meer
Partnernieuws 30 oktober 2019

Apatieve workspace management software voor Windows Virtual Desktop

Liquidware is een Windows Virtual Desktop- leverancier die software levert voor het optimaliseren en beheren van de implementatie van Windows Virtual Desktop. The Liquidware Essentials  biedt applicatie levering via gelaagdheid, beheer van de gebruikersomgeving en zichtbaarheid en diagnostiek van de gebruikerservaring.

+ Lees meer
Partnernieuws 10 oktober 2019

MEE West-Brabant wint met Liquit op twee fronten

MEE West-Brabant maakte gebruik van een traditionele werkplek. De medewerkers vroegen om informatievoorziening in de vorm van video en audio. Ook wilde men meer flexibiliteit om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken. Echter, de bestaande werkplek kon hier niet goed mee omgaan. Na intern onderzoek werd besloten de infrastructuur naar de cloud te brengen. Op advies van partner Winvision heeft MEE West-Brabant gekozen voor de Liquit-oplossing die precies aan hun wensen voldoet. 

+ Lees meer
Partnernieuws 19 september 2019

Bricks, Bytes & Behaviour: het nieuwe werken van de toekomst

Het werken op kantoor kent binnen veel bedrijven een vast stramien. Deze vaste indeling wordt bepaald door een select aantal personen binnen de organisatie. Maar past dit nog wel in een wereld waarin technologieën zich steeds sneller opvolgen en er meer ruimte lijkt te zijn voor persoonlijke voorkeuren?

+ Lees meer
Nieuwsbericht 23 september 2019

Wat is The Future IT Workspace?

The Future IT Workspace. We horen de term steeds vaker voorbij komen. Veel bedrijven zijn hier al volop mee bezig. Maar wat houdt The Future IT Workspace nou eigenlijk in?

+ Lees meer
Nieuwsitem 06 november 2019

Is uw data nog wel veilig?

In de tijd waarin data heel gevoelig ligt, is het een ware uitdaging om werknemers de flexibele toegang tot de data te verlenen die ze wensen zonder compromissen te sluiten op het vlak van veiligheid.

 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen