Nieuws

Persbericht 04 december 2018

People Centric IT 2018

Op 13 november 2018 vond de tweede editie van het Congres People Centric IT plaats in een sfeervol Stadion Feijenoord.

+ Lees meer
Partner nieuws 24 oktober 2018

POST Luxembourg zet de gebruiker centraal met Ivanti

Den Bosch, 22 oktober 2018 – POST Luxembourg, toonaangevende provider voor post- en telecommunicatiediensten in het Groothertogdom Luxemburg en tevens een van de grootste werkgevers van het land, heeft 3.000 licenties van Ivanti User Workspace Manager afgenomen voor de ontwikkeling van nieuwe werkplekken, de werkplek 2020.

+ Lees meer
Nieuwsitem 18 oktober 2018

Machine learning uit de doeken gedaan

Als ik je vraag om aan machine learning te denken, wat is dan het eerste dat in je hoofd omhoog schiet? Bij vele komen al gauw films naar boven als: The Matrix en Terminator. Echter is het deze ontwikkeling allang geen Hollywood sciencefiction meer. Dagelijks komen we in aanraking met machine learning, bedrijven als Facebook en Amazon passen deze techniek namelijk toe, voor commerciële doeleinde maar ook om jouw nieuwsfeed te persoonlijk te maken. Een ander voorbeeld is het herkennen van locaties op jouw vakantiekiekjes, allemaal mogelijk dankzij machine learning.

+ Lees meer
Programmacomissie 12 oktober 2018

Happy people, better business

Eén van de redenen waarom hij als lid is aangesloten, is omdat hij gepassioneerd is over vrijwel alles wat met de digitale werkplek (van de toekomst) te maken heeft. Bij Yorizon brengt men in kaart hoe mensen hun ICT-werkplek ervaren, daarom is het thema People Centric IT dan ook helemaal ‘spot-on’. Vanuit zijn kennis in het werkveld, verwacht hij een bijdrage te kunnen leveren aan het congres.

+ Lees meer
Keynote 12 oktober 2018

Snel, sneller, snelst: in 25 minuten uw drie grootste IT uitdagingen aangepakt!

Met nog een maandje te gaan voordat het strategische congres People Centric IT plaatsvindt, delen wij graag nog de visie van een van onze inspirerende sprekers. Bekijk hier de volledige line up!

We stellen u graag voor aan Sander Berkouwer, Chief Technology Officer, bij SCCT.  De titel van zijn break-outsessie:  Uw drie grootste IT-uitdagingen in 25 minuten aanpakken? Hoe dan!? Spreekt duidelijk voor zich.

+ Lees meer
Whitepaper 10 oktober 2018

Stappenplan naar de moderne werkplek

In 2005 startte er op veel kantoren een ware revolutie die we allemaal kennen als: het Nieuwe Werken. Volgens velen zou dit dé oplossing zijn voor het fileprobleem. Inmiddels is de flexibele werkplek 20 jaar oud! Al in 1996 startte Interpolis met flexibele werkplekken en flexikoffers. Zo heeft de technologie in de afgelopen 20 jaren niet stil gestaan en blijken de mogelijkheden voor de moderne werkplek enorm. Tijd om de moderne werkplek eens onder de loep te nemen en hoe organisaties kunnen doorstromen naar de volgende fase in de digitale transformatie. 

+ Lees meer
Nieuwsitem 24 september 2018

De succesformule van Starbucks

Hoe Starbucks Technology tevreden IT gebruikers omzet naar verbeterde bedrijfsprestaties en klanttevredenheid, zo luidt de titel van zijn sessie. ‘Een tevreden eindklant, begint bij een tevreden IT gebruiker’, onder deze woorden focust Starbucks Technology zich op het bieden van een uitzonderlijke digitale ervaring.

+ Lees meer
Partner nieuws 23 augustus 2018

Ivanti en Huawei gaan samenwerken om aan de toenemende beveiligings- en servicevraag van multinationale klanten tegemoet te komen

‘s-Hertogenbosch, 16 augustus 2018 —  Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, en Huawei, een toonaangevend informatie- en communicatiebedrijf, hebben een ‘memorandum van overeenstemming’ ondertekend voor een partnerschap dat een antwoord moet bieden op de toenemende veiligheids- en servicevereisten van multinationale klanten. 

+ Lees meer
Persbericht 21 augustus 2018

Denk mee, in het Strategie Café

Tijdens het congres People Centric IT nemen we deelnemers mee naar de digitale werkplek van de toekomst. Als organisatie is het belangrijk om een strategie te hebben over het inrichten van deze digitale werkplek. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen