Strategisch congres over het inrichten van de digitale werkplek van de toekomst!

Richt de optimale werkplek in! Hoe dan?

Het is een open deur: met goede IT oplossingen kan een organisatie productiviteit van medewerkers verhogen en zodoende bijvoorbeeld kosten besparen. De grootste uitdaging is echter dat IT-besluitvormers om komen in het werk. Ze jongleren met nieuwe digitale initiatieven en aanpassingen naar aanleiding van nieuwe wet- en regelgevingen, terwijl ze daarnaast moeten proberen om bestaande systemen en processen te laten presteren.

Door deel te nemen aan het congres ‘People Centric IT’ zijn IT-besluitvormers in één dag op de hoogte van de diverse mogelijkheden die hen in staat stellen om de IT gebruiker centraal te stellen en productief, veilig en naar volle tevredenheid te laten (samen)werken

 

Over het congres

De wereld is groter dan het bedrijf waar je werkt. Door de drukte van de dagelijkse werkzaamheden is er vaak weinig tijd om te kijken hoe andere bedrijven jouw problemen hebben opgelost. 

Als IT-besluitvormer ben je, door een bezoek aan dit congres, in één dag op de hoogte van: 

  1. De ideale werkplekstrategie
  2. Het leveren van een optimale User Experience
  3. De laatste innovaties op het gebied van het inrichten van de digitale werkplek
  4. De laatste trends op gebied van Security Awareness en het voorkomen van Shadow IT

People Centric IT 2018

Op 13 november 2018 vond de tweede editie van het Congres People Centric IT plaats in een sfeervol Stadion Feijenoord.

Lees het volledige bericht
Programmacomissie

Happy people, better business

Eén van de redenen waarom hij als lid is aangesloten, is omdat hij gepassioneerd is over vrijwel alles wat met de digitale werkplek (van de toekomst) te maken heeft. Bij Yorizon brengt men in kaart hoe mensen hun ICT-werkplek ervaren, daarom is het thema People Centric IT dan ook helemaal ‘spot-on’. Vanuit zijn kennis in het werkveld, verwacht hij een bijdrage te kunnen leveren aan het congres.

Lees het volledige bericht
Whitepaper

Stappenplan naar de moderne werkplek

In 2005 startte er op veel kantoren een ware revolutie die we allemaal kennen als: het Nieuwe Werken. Volgens velen zou dit dé oplossing zijn voor het fileprobleem. Inmiddels is de flexibele werkplek 20 jaar oud! Al in 1996 startte Interpolis met flexibele werkplekken en flexikoffers. Zo heeft de technologie in de afgelopen 20 jaren niet stil gestaan en blijken de mogelijkheden voor de moderne werkplek enorm. Tijd om de moderne werkplek eens onder de loep te nemen en hoe organisaties kunnen doorstromen naar de volgende fase in de digitale transformatie. 

Lees het volledige bericht
Nieuwsitem
Jan Willem Sewalt

De succesformule van Starbucks

Hoe Starbucks Technology tevreden IT gebruikers omzet naar verbeterde bedrijfsprestaties en klanttevredenheid, zo luidt de titel van zijn sessie. ‘Een tevreden eindklant, begint bij een tevreden IT gebruiker’, onder deze woorden focust Starbucks Technology zich op het bieden van een uitzonderlijke digitale ervaring.

Lees het volledige bericht

Denk mee, in het Strategie Café

Tijdens het congres People Centric IT nemen we deelnemers mee naar de digitale werkplek van de toekomst. Als organisatie is het belangrijk om een strategie te hebben over het inrichten van deze digitale werkplek. 

Lees het volledige bericht

POST Luxembourg zet de gebruiker centraal met Ivanti

Den Bosch, 22 oktober 2018 – POST Luxembourg, toonaangevende provider voor post- en telecommunicatiediensten in het Groothertogdom Luxemburg en tevens een van de grootste werkgevers van het land, heeft 3.000 licenties van Ivanti User Workspace Manager afgenomen voor de ontwikkeling van nieuwe werkplekken, de werkplek 2020.

Lees het volledige bericht

Valk Exclusief | Utrecht

Valk Exclusief

Het congres The Future IT Workspace vindt plaats in Valk Exclusief, Utrecht.

Valk Exclusief
Winthontlaan 4, Utrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van dit congres en aanverwante congressen en ontvang het laatste nieuws over dit en gerelateerde congressen van Heliview.

Deel dit evenement

Deel het evenement via LinkedIn, Twitter of per e-mail om mee te praten over actuele thema's en op de hoogte te blijven.